Mini

Įveikiau ir ketvirtąjį Michael Powell "Mini cottages" paveiksliuką. Man labai patinka kaip šitie nameliukai išsiuvinėjus juodą kontūrą įgauna charakterį. Palyginimui paveiksliukai "prieš" ir "po".  

Atkreipkit dėmesį kaip vidurinis rožinis namukas "suraukė kaktą", o oranžinis šiek tiek nustebęs, geltonas sako - hm ir merkia akį, jo kaimynas iš kairės (matosi tik dalis) išgąstingai šnairuoja, baltas plačiai atmerkęs akis :)))    

Visi keturi mano siuvinėti paveiksliukai su kreivais namukais - treniruotė prieš imantis tikrai didelio ir sudėtingo darbo. Apie tai tikiuosi papasakoti jau po savaitės, kai turėsiu ne tik schemą, siūlus, bet ir šiuo metu gaminamą rėmą - transformerį siuvinėjimui.
Моя четвертая картинка "Mini cottages" Michael Powell. После добавления ченого контура домики начинают жить, показывать свой характер :)
Эти домики - тренировка перед большой и сложной работой, которую собираюсь начать через неделю. Пока жду раму - трансформер для вышивки.
--
This is my 4th picture of "Mini cottages" by Michael Powell. Now I am preparing for realy big project. I hope I will start it next week.

Komentarai

  1. Как мне эти домики нравятся, но вышивать я не могу, глаза такое не осилят...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Да, глазки жалко. Но вышивание крестиком - это такая медитация. Просто немогу себе в этом отказать. Больше того, готовлюсь к проэкту, не то чтоб века, но пятилетки уж точно :))

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą