Pusiaužiemis

Jau pusiaužiemis, o aš dar nepapasakojau apie visus praėjusiais metais megztus daiktus. Priežastis paprasta - neturiu nuotraukų. O nuotraukų neturiu todėl, kad jau visą mėnesį kapstausi iš kažkokios keistos žiemiškos ligos - kosulys ir užkimimas niekaip nenori manęs paleisti.. Todėl tikrai nenoriu visko dar labiau komplikuoti ir pusnuogė pozuoti lauke, kai temperatūra labai jau šiaip sau :)

Na, o kad šitas pasigraudenimas neatrodytų labai jau melancholiškas, keletas nuotraukų iš jau šių metų mezginių. Tiesiog tam, kad parodyčiau, jog dar gyva :)

Šitos liemenės modelis labai senai buvo aptiktas kažkokiame prancūziškame žurnale. Ir kiek žinau daugelis jį mezgė. Aprašymas senokai gyveno mano "galbūt megsiu" dėžutėje. Ir dabar jau tikrai nebepamenu iš kur ir kaip atkeliavo.




Šitai liemenei pirkau savo mėgstamą Teksrena pusvilnę (100g/200m), bet kad būtų smagiau (o gal ir norėdama nuraminti sąžinę dėl sukauptų atsargų - vis dar turiu apie 15 kg siūlų, nors lyginant su praėjusių metų 25 kg, jaučiu šiokį tokį palengvėjimą) pridėjau senai senai pirktą pūkuotą siūlą "Opal" (50g/255m).
Virbalai 4,5 mm. Darbas (malonumas megzti) užtruko 2 dienas :) 


Yarn:
Teksrena (100g/200m), 50% wool, 50% acrylic.
Opal (50g/255m), 15% mohair, 85% acrylic
Needles: 4,5 mm

The first of this year knitted things. The original model is from some french magazine. I can't remember now exact name and number of magazine. It was published several years ago.

It is complicated to do photos because of cold - not it is almost -20 :) So no outside photos.

I knit this model within two days. So on Ravelry I called it - Expromt. It was pleasure to work on it.
--
Первая связанная вещь в этом году. Хотя еще осталось непоказанного от прошлого года. Просто у меня нет фотографий. А сделать их в почти 20-градусном морозе не представляется возможным. Уже месяц ни как не избавлюсь от кашля, а мой хриплый голос все еще пугает даже меня саму :)

Эту модель безрукавки я нашла в каком то французком журнале, не помню ни года, ни номера. Для этой модели "подружила" две нитки - полушерсть Teksrena и акрил с намёками мохера Opal, который почему то купила давным давно.

Модель вязалась крайне легко и приятно. На работу ушло всего пара дней.





Komentarai