Knit, knit

Neskaičiuojant tų pradėtų darbų, kurie lengvai primigo žiemos miegu ir dar klausimas ar atsibus (gal ardysiu, o gal ir ne), dabar mezgu du mezginius.

1. Vąšeliu jau numestas kvadratas laukia virbalais megztų rankogalių ir apatinės juostos.
Siūlai: Alize Lanagold Fine Missisipi (100g/390m)
Vąšelis Nr. 4


Mezginys - visiškas eksperimentas. Tikrai nesu įsitikinusi, kad viskas pavyks. Bet kaip jau ne kartą sakiau mezgimas turi tą pranašumą prieš siuvimą, kad jei nepatinka rezultatas, visada galima išardyti ir permegzti :)




2. Mezginys virbalais. Filati Handstrick 46, Home 2011, #77 Longpulli by Lana Grossa


Kimono, kuris originale mezgamas iš silkmohero. Na, o aš iš savo siūlų sandėliuko ištraukiai ilgai savo valandos laukusius siūlus Bee Home - 100% kupranugario vilnos. Siūlai plonyčiai, bet tikrai nesinorėjo pridėti dar kokį nors siūlą ir sugadinti tokį egzotišką siūlą.


Virbalai: 3,25 ir 4 mm

Spalva "tikresnė" nuotraukoje su siūlų kamuoliukais.







Beje, mezgu kvadratiniais virbalais :) Iš pradžių atrodė keista, bet kuo toliau, tuo patogiau megzti. o dar girdėjau, kad mezgant lygiu raštu kvadratiniais virbalais akys gaunasi lygesnės. Kad pasakyčiau ar tikrai taip ko gero reikėtų pabandyti pamegzti ir paprastais virbalais, bet jei atvirai, tai tokiems eksperimentams man gaila ir laiko ir siūlų :)


--
То что сейчас в работе:

1. Сплошная импровизация. Квадрат крючком. Осталось связать манжеты и резинку спицами. Что получится - неуверенна. Хотя, если результат разочарует, всегда можно взять и распустить :)

2. Пуловер - кимоно от Lana Grossa. Пряжа - 100% шерсть верблюда. Я давно искала проэкт под эту пряжу. Нитка тонкая а разбавлять такой состав совсем не хотелось.

Лицевую гладь вяжу квадратными спицами №4. Хотя понадобилось времени привыкнуть к ним, чем больше вяжу - тем удобнее становится.

--
Knitting/Crocheting in process:

1. Improvisation. Crocheted square. I still need to finish it with some knitted details. I am not sure about result of this process, but if I will not succeed I can always frog it :)

2. Pullover - kimono by Lana Grossa. I use instead of silkmohair - 100% camel wool. I am working with square needles and I found them quite comfortable.

Komentarai