Su meile

Jau anksčiau buvau užsiminusi, kad mano siuvinėjimo kryželiu treniruotė baigėsi. Rizikuoju  imtis didžiulės avantiūros :) O kadangi avantiūra didžiulė, tai ir priemonės jai įvykdyti turi būti atitinkamos.
Jau senai esu nusprendusi, kad taupyti įrankiams ir darbo priemonėms neverta. Visa "popamokinė" veikla neturi būti kančia, hobis turi teikti malonumą.

Dėkoju Gitai ir Virginijui išpildžiusiems mano svajonę! Ačiū už nuoširdų bendravimą, išsamią informaciją, gausiai iliustruotą surinkimo instrukciją, moralinį palaikymą. 
Tikrai pajutau, kad kiekviena detalė pagaminta su meile.
 
Уже расказывала о том, что прошла тренировку вышивания крестиком и решилась на огромную авантюру. Никогда не экономлю на инструментах и думаю что сам процес должен приносить удовольвствие.

Вот и осуществилась моя мечта. И я готова к подвигу :)) Я даже несомневаюсь что весь процес будет очень приятный. Каждая деталь моего "конструктора" (я сама его собрала и очень горжусь собой :)) ) сделана с большой окуратностью и любовью.
--

Already blogged about my wish to make a great cross stitch adventure :) And I was preparing for it for long time.  
Now one of my dreams is realized. I have wonderful frame for my project. Every detail of it is made ​​with great love so I hope my process will be easy and will give lots of pleasant moments.
Maždaug taip atrodo šis siuvinėjimo rėmas - transformeris. Sakau maždaug todėl, kad surinkdama rėmą padariau vieną klaidą. (Taip taip, surinkau pati ir labai savimi didžiuojuos!) Apie klaidą supratau tik pradėjusi siuvinėti ir ištaisiau per 10 sekundžių :) 
Pastabesnis "žiūrovas" iš karto pastebės, kur ta klaida, paveiksliuke apačioje šita klaida jau ištaisyta ;)
--
Моя рама - трансформер для вышивания. на картинке с лева есть небольшая ошибка, которую заметила только когда начала вышивать. Исправила за 10 секунд :)) Сравните с картинкой в низу и вы сразу ее заметите ;)
--
It is a little mistake in the collection of the frame in the picture on right. But I fixed it in 10 seconds :)

Beje, jei norite išsamiau sužinoti apie šio rėmo transformerio funkcijas, mielai prašom ČIA :)

Komentarai

  1. Ir kas čia bus?
    O šie rėmai - tikras gėris. Aš pati ant žemesnio siuvinėju, bet man jau antro reikia. Tik dar nepasisprendžiu, kokio. Vis paskaitinėju įvairius puslapius ir galvoju, kaip būtų galima šį patobulinti. Tai dar neužsisakiau antrų kojų (galvas turiu dvi) arba ir viso rėmo.
    Ar gerai įsitempia šonai, kai audinys šitaip segtukais prispaudžiamas. Aš bandžiau šonus paprasčiausiai prisiūti (dviguba aida), tai audinys nelaikė ir ėmė plyšti. Kryžiukas kaip kryžiukas, jam dar nereikia tiek įtempti audinį. Bet kai siuvinėjau auksu, tai prieš siuvinėjimą už siūlų šonuose kišdavau storus virbalus ar pieštukus ir audinys būdavo kaip būgnas. Tik kad kartais patingiu visus šonus kitu audiniu apsiuvinėti, tai ir ieškau paprastesnių variantų.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sugalvojau, kad man reikia HAED'o :) Dryad and dragonfly. Įmesiu neužilgo paveiksliuką.
    Įsitempia neblogai. Šitie segtukai gana gerai laiko. Kol kas siuvinėju tik kryželiu, tai to super įtempimo nelabai reikia. Aš įtempimui naudojų gumą.
    Jei reikia labai smarkiai stabilizuoti, galima juostelę bandyti. Bet šiaip neblogai. Kiek galiu spręsti iš tokio mažo gabaliuko :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip smagu pamatyt savo gaminį ir tinklaraštyje! Rasele, labai labai džiaugiuosi, kad rėmukas tiko ir patiko, o nuo vaizdų ir aprašo tiesiog svaigstu! Na, ačiū ačiū ačiū už pasirodymą šitoj erdvėj, esu nepaprastai laiminga!

    Agne, tu galvok galvok, aš tavęs nepamiršau :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. O aš šiandien visą dieną siuvinėjau :) Lauke šalta. Pats tas užsiėmimas tokiu oru. Sėdėjau šiltai ir patogiai, maloniai laiką leidau.
    Beje, prisukau ir antrą skersinį, radau patogiausią padėtį :)
    Žodžiu, pati sau pavydžiu, kaip puikiai įsitaisiau.
    Ačiū dar kartą už pagalbą!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą