Kaip bėga laikas

Neprabėgo prabėgo metai ir pagaliau baigiau šį megztinį. Pradėjau megzti dar 2014 sausio 5 d.. Taigi metai ir 26 dienos :)

Iš tikrųjų tai istorija prasidėjo dar 2011 m. sausį, kai nusipirkau Maximoj siūlų - 100% kupranugario vilna (dėl to tai tikrai nesu 100% įsitikinus - nors lietuviškai ir rašo kad tai tikras kupranugaris, bet estiškai toje pačioje etiketėje parašyta, kad 52 % vilnos, o likę 48% viskozė) :D N, bet tiek jau to - išpardavimas.

Lygiai 3 metus negalėjau sugalvoti, ką čia iš jų numezgus. Tada aptikau šitą paveiksliuką ir - eureka.


Originale sūlai - kid moheras ir dvigubai storesnis negu mano siūlai, BET - moheras pūkuotas, o mano siūlai glotnūs. Taigi problema išspręsta :)

Mezgiau 3,75 ir 4 mm virbalais, kaklą apmezgiau 2 mm vąšeliu, kažkaip pastaruoju metu nebegaliu nešioti "turtle neck" tipo apykaklių - erzina. Vietoj to nusimezgiau taip vadinamą snoodą.

Spalva "tikresnė" nuotraukoje iš toliau. Čia blykstė suveikė. Fotografavau save pati - laksčiau pirmyn - atgal, taigi grožis neišpasakytas :D
170g - megztukui ir 50g snoodui. Liko dar 200g. Gal po dar 3 metų kažką sugalvosiu..
 ------
Долговяз обыкновенный :D Фотографировала сама, необессудьте - вместо утренней зарядки бегала к фотоапарату и позу принимала :)
Пряжа Italian Collection "Camel" (50g/200m)
170г. пуловер
50г. сноод
Спицы: 3.75, 4mm
Крячок: 2,5mm (обвязка горловины - рачий шаг)
--
Long term project. It took a year to finish it :)

 

Komentarai